szabo-viktor-qmvl6m4Tots-unsplash

Grafički dizajn

Mi smo stručni tim kreativnih dizajnera posvećenih pružanju vrhunskih grafičkih rešenja za Vaše potrebe. Bez obzira na to trebate li dizajnirati logotip za Vaš novi brand, osvežiti postojeći vizualni identitet ili stvoriti privlačan marketinški materijal, mi smo tu da vam pomognemo.

Naša usluga grafičkog dizajna nudi širok spektar usluga koje su prilagođene vašim specifičnim zahtevima. Naši dizajneri su vešti u korišćenju najnovijih alata i tehnologija, te imaju bogato iskustvo u radu s različitim klijentima i industrijama. Bez obzira na to trebate li jednostavan i minimalistički dizajn ili složen i vizualno bogat projekt, mi ćemo prilagoditi našu kreativnost vašim željama.

Svaka kompanija, bez obzira na veličinu, zaslužuje jedinstveni identitet brenda koji je trenutno prepoznatljiv, profesionalan i koji će je pozicionirati za uspeh.

Naši glavni uslužni segmenti uključuju:

 • Logotip dizajn: Kreiramo originalne logotipe koji predstavljaju srž vašeg brenda i privlače pažnju Vaših klijenata. Logotip je ključni element vizualnog identiteta i mi ćemo se pobrinuti da on bude prepoznatljiv i profesionalan.
 • Branding: Ako želite dosledan vizualni identitet koji odražava Vaše vrednosti i personalnost, naš tim će Vam pomoći da definišete sve aspekte brendinga, uključujući boje, tipografiju, ikone i mnoge druge elemente.
 • Grafički dizajn za štampu: Bez obzira na to trebate li dizajnirati letak, brošuru, katalog ili ambalažu proizvoda, naša usluga grafičkog dizajna za štampu će Vam pružiti profesionalno oblikovanje i pripremu za štampu.
 • Web dizajn: Ako želite modernu i atraktivnu web stranicu koja će privući posetioce i potencijalne kupce, naš tim će stvoriti jedinstven dizajn prilagođen Vašim ciljevima i potrebama.

  Naša misija je pružiti Vam izuzetan kvalitet i uslugu koja će premašiti Vaša očekivanja. Svakom projektu pristupamo s pažnjom prema detaljima i strastveno radimo na pronalaženju kreativnih rešenja koja će zadovoljiti vaše potrebe.

  Ako vam treba stručna usluga grafičkog dizajna, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvek spreman da sasluša Vaše ideje i pomogne vam u ostvarenju Vaše vizije.

  Detaljan pristup

  Naša posvećenost na tržištu u procesu rada je vaša konkurentska prednost - uvek korak ispred.

  Najbolja web rešenja

  U našem pristupu razvoja web rešenja, primenjujemo najnoviju tehnologiju, kako bismo osigurali vrhunski kvalitet.

  Proces izrade grafičkog dizajna obuhvata definisanje ciljeva i zahteva, istraživanje i konceptualizaciju, razvoj dizajna, reviziju i doradu, te finalizaciju i isporuku dizajna.

  2. Koje vrste grafičkog dizajna pružate?

  Naša agencija za grafički dizajn pruža širok spektar usluga, uključujući dizajn logotipa, brendiranje, dizajn korporativnih materijala (poput vizit karti, brošura, flajera), dizajn ambalaže, ilustraciju, dizajn korisničkog interfejsa (UI) i dizajn korisničkog iskustva (UX).

  Za izradu grafičkog dizajna potrebno je obezbediti informacije o brendu (logo, boje, fontovi), ciljnoj publici i vizuelnim materijalima (fotografije, ilustracije). Takođe je korisno imati referentne primere dizajna i tehničke specifikacije. Naš tim takođe aktivno učestvuje u procesu pripreme grafičkog dizajna, pružajući stručno mišljenje, savete i podršku kako bismo zajedno postigli najbolje rezultate.